قابل توجه کاربران محترم: آنچه در این سایت موجود است فقط جنبه آموزشی دارد و جای درمان را نمی گیرد!

بازگشت   تالار گفتمان مرکز آمبولانس نــاجــی - Naaji Ambulance Forum > اورژانس و آمبولانس > جستجو و نجات

جستجو و نجات نحوه عملکرد و امکانات گروه های امدادی و جستجو گر در این بخش قابل مشاهده است

آدرس سايت هاي گروه پزشكي ناجي www.naajico.ir و www.parastari.ir و www.naaji.ir ميباشد
آخرين ارسالهاي انجمن
پاسخ

LinkBack ابزارهای تاپيك نحوه نمایش
قدیمی 31-12-2011, 05:08   #1 (permalink)
*

Nihal آواتار ها

سپاس ها: 159
سپاس شده 1,263 در 843 پست
شهرت:: 0
Nihal جدید
a061 Cpr

1- نبض کاروتید را کنترل کنید. کاروتیدها در دو طرف گردن و در پشت سیب آدم قرار دارند. نوک دو انگشت خود را به سمت عقب و در طول سیب آدم بلغزانید بطوریکه در شیار عمودی بین سیب آدم و عضله کنار آن قرار گیرد. توجه داشته باشید که شریانهای کاروتید را به آرامی لمس کنید.

2- اگر نبض وجود نداشت ماساژ قلبی را آغاز کنید.

3- بیمار را به پشت خوابانده و در کنار او زانو بزنید.

4- زاویه دنده ها (فرورفتگی V شکل) را در پایین سینه لمس کنید. سپس پاشنه یک دست را دو انگشت بالاتر از زاویه دنده و روی جناغ سینه(STERNUM) قرار دهید.

ادامه دارد..
Arash (18-01-2012), bos3000 (17-01-2012), Farzan (16-01-2012), Naji (03-01-2012)

تالار گفتمان آریایی ها
قدیمی 02-01-2012, 02:00   #2 (permalink)
*

Nihal آواتار ها

سپاس ها: 159
سپاس شده 1,263 در 843 پست
Nihal جدید
پیش فرض پاسخ : Cpr

5- دست دیگر را روی دست دیگر قرار دهید و انگشتانتان را در هم فرو برید. انگشتان دست باید بالا نگه داشته شوند. بازوها و آرنجهای دستتان را مستقیم نگهدارید. بدن باید از ناحیه مفصل ران حرکت داشته باشد. (مفصل ران نقطه اتکا و دوران محسوب میگردد).

- بطور عمودی به سمت پایین فشار وارد نمایید بطوریکه دیواره جلویی قفسه سینه به میزان 4 تا 5 سانتی متر فرو برود. این میزان در کودکان یک تا 8 سال 2.5 تا 3.8 سانتی متر میباشد. در کودکان یک تا 8 سال فقط با یک دست فشار وارد کنید. از آنجایی که قلب نوزادان در قفسه سینه در موقعیت بالاتری قرار داشته و قفسه سینه نیز قابل انعطاف تر است، تنها از نوک دو انگشت اشاره و میانی برای ماساژ استفاده میشود. این دو انگشت را وسط استخوان جناغ (یک سانتی متر پایین تر از خطی که دو نوک سینه را به هم وصل میسازد) قرار داده و به میزان 1.3 تا 2.5 سانتی متر به سمت پایین فشار وارد کنیدنکته: سرعت ماساژ قلبی 100 بار در دقیقه میباشد. (کمتر از دو فشار در ثانیه)

نکته:زمان فشار وارد کردن ورها کردن سینه باید برابر باشد.

نکته:فشار باید به کمک وزن بدن وارد شود.

نکته: هنگامی تنها یک نفر عملیات احیا را صورت میدهد، در بزرگسالان، کودکان و نوزادان (تمام سنین) در ازای هر 30 ماساژ قلبی دو تنفس- و زمانی که احیاء توسط دو نفر صورت میگیرد به ازای هر 15 ماساژ قلبی 2 تنفس برای کودکان و نوزادان بایستی انجام گیرد.

نکته:این چرخه را تا 4بار تکرار کنید.

نکته: هر 3 دقیقه یکبار نبض کاروتید را بررسی کنید. به محض برقراری ضربان قلب ماساژ قلبی را متوقف کرده و تنها به تنفس مصنوعی با سرعت 12 بار در دقیقه بپردازید.

نکته:به محض برقراری تنفس ،مصدوم را در حالت ریکاوری قرار دهید.

نکته:هرگونه حرکت و سرفه مصدوم به مفهوم برقراری تنفس و ضربان قلب بوده و باید عملیات متوقف شود.

نکته:برای حفظ بهداشت سعی کنید هنگام دادن تنفس مصنوعی دهان به دهان از ماسکهای ویژه استفاده کنید.

نکته:انتقال ویروس HIV حین عملیات احیاء قلبی ریوی تاکنون گزارش نشده است.

اقدامات آخر:

استفاده از دستگاه دیفیبریلاتور و یا همان دستگاههای شوک الکتریکی میباشد. دیفیبریلاتورها در انواع قابل حمل خودکار خارجی (AED) و بیمارستانی موجود میباشند. استاندارد شوک با دیفیبریلاتورهای قابل حمل یک شوک و سپس 2 دقیقه (5 سیکل) عملیات احیاء قلبی ریوی CPR میباشد.

Arash (18-01-2012), bos3000 (17-01-2012), Farzan (16-01-2012), Naji (03-01-2012)
قدیمی 03-01-2012, 03:38   #3 (permalink)
مدیر کل

Naji آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 1,573
سپاس شده 664 در 481 پست
Naji جدید
Naji به Yahoo ارسال پیام

از نیهال عزیز ممنونم که اطلاعات خوبی در اختیار علاقه مندان میگذارن
فعالیت ایشون در خصوص نکات اورزانسی بسیار مورد تقدیره
فکر میکنم نیهال عزیز اگر به همین منوال ادامه بدهند ، مسئولین مربوطه بنده را عزل و ایشون را جایگزین کنند
که البته دراینصورت از نظر من هم این عزل و نصب بسیار شایسته خواهد بود!! و قول میدم اگر مطالب پایه پزشکی در این تالار توسط ایشون ارتقاء پیدا کند خودم را به نفع نیهال جان بازنشسته کنم!!!
خوب شد؟؟

کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --

کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --

ویرایش توسط Naji : 06-01-2012 در ساعت 09:00
Naji آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر از پست مفید Naji سپاس کرده اند .
Arash (18-01-2012), Atena (06-01-2012), bos3000 (17-01-2012), Nihal (06-01-2012)
قدیمی 06-01-2012, 09:42   #4 (permalink)
کاربر فعال

Atena آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 701
سپاس شده 1,040 در 824 پست
Atena جدید
parastar1 پاسخ : Cpr

نقل قول:
پست اصلی توسط Naji نمایش پست ها
از نیهال عزیز ممنونم که اطلاعات خوبی در اختیار علاقه مندان میگذارن
فعالیت ایشون در خصوص نکات اورزانسی بسیار مورد تقدیره
فکر میکنم نیهال عزیز اگر به همین منوال ادامه بدهند ، مسئولین مربوطه بنده را عزل و ایشون را جایگزین کنند
که البته دراینصورت از نظر من هم این عزل و نصب بسیار شایسته خواهد بود!! و قول میدم اگر مطالب پایه پزشکی در این تالار توسط ایشون ارتقاء پیدا کند خودم را به نفع نیهال جان بازنشسته کنم!!!
خوب شد؟؟

Atena آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از پست مفید Atena سپاس کرده اند .
Arash (18-01-2012), bos3000 (17-01-2012), Naji (16-01-2012)
قدیمی 16-01-2012, 02:05   #5 (permalink)
کاربر تازه وارد

Farzan آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 346
سپاس شده 14 در 10 پست
Farzan جدید

مطالبتون بسیار عالیه سرکارخانم
Farzan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از پست مفید Farzan سپاس کرده اند .
Arash (18-01-2012), bos3000 (17-01-2012), Naji (16-01-2012)
پاسخ

کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپيك
نحوه نمایش

شرايط ارسال
شما میتوانید تاپيك جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را دارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما امکان ویرایش پست های خود را دارید .

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

اکنون ساعت 04:37 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

A VBIran Design

تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي و مركز آمبولانس ناجي ميباشد.
استفاده از مطالب با ذكر منبع مجاز است.مطالب اين فروم فقط جهت ارتقاء اطلاعات پزشكي كاربران درج گرديده و به هيچ وجه جايگزين درمانهاي مستقيم و ارتباط با پزشكان نمي باشد
تهران ، بزرگراه رسالت ، ضلع جنوب شرقی پل سیدخندان ، نرسیده به خیابان دبستان ، پلاک 1354 ، ساختمان ناجی 02188464000
تاریخ تاسیس انجمن : 20/8/1387