|
||||||
| جستجو و نجات نحوه عملکرد و امکانات گروه های امدادی و جستجو گر در این بخش قابل مشاهده است |
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای تاپيك | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
*
![]() سپاس ها: 159
سپاس شده 1,263 در 843 پست
شهرت:: 0 ![]() |
![]() 1- در یک سمت قربانی زانو بزنید. 2- دستی که در طرف شما قرار دارد را به حالتی قرار دهید که با بدن قربانی زاویه 90 درجه بسازد. 3- دست دیگر قربانی را بطرف مقابل آورده بطوریکه کف دست او زیر صورتش قرار گیرد. 4- زانوی پای سمت مقابل را بلند کنید. 5- به آرامی زانو را بطرف خود کشیده و قربانی را بطرف خودتان بچرخانید. 6- مطمئن شوید که زانو با بدن زاویه 90 درجه را میسازد.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
*
![]() سپاس ها: 159
سپاس شده 1,263 در 843 پست
![]() کنترل وضعیت تنفسی: 1- به حرکت سینه و شکم قربانی توجه نمایید. چنانچه حرکتی وجود نداشت و یا حرکت نامنظم و به سختی انجام میگرفت نشانه بسته بودن راه تنفسی است. 2- گوش خود را نزدیک دهان یا بینی قربانی ببرید. شما باید بتوانید صدای نفس وی را شنیده و برخورد نفس مصدوم با صورتتان را حس کنید. باز کردن راه تنفسی ![]() 1- راه تنفسی ممکن است با وضعیت قرارگیری سر قربانی بسته شود. 2- با یک دست پیشانی را به سمت پایین فشار داده و با دست دیگرتان گردن قربانی را بالا بیاورید. اگر احتمال آسیب به ستون فقرات را میدهید از تکان دادن سر و گردن خودداری کنید و تنها فک را جلو بکشید. 4- اکنون با دستتان چانه مصدوم را بالا بکشید تا زبان جلوی تنفس فرد را نگیرد. 5- برای پاک کردن راه تنفسی سر را به یک سمت بچرخانید بطوری که چانه بطرف جلو و سر بطرف عقب باشد. 6- با دو انگشت خود که بصورت قلاب درآورده اید، هرگونه شیء خارجی قابل رویت و لق داخل دهان مصدوم را بیرون آورید. 7- هرگز اجسامی که خارج ساختن آنها دشوار است را دستکاری نکنید، چراکه ممکن است شیء بیشتر به داخل نای فرو رود. 8- اگر باز هم راه هوایی گشوده نشد از مانور هایملیک استفاده کنید.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
مدیر کل
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 1,573
سپاس شده 664 در 481 پست
پاسخ : وضعیت ریکاوری یابهبود
نیهال عزیز
خیلی خوشحالم که شما بعنوان یکی از کاربران فعال این انجمن که علاقه مند به امور اورژانس و پزشکی هستید نسبت به ارائه اطلاعات مفید به مراجعه کنندگان تلاش می کنید به سهم خودم و از سوی کلیه دست اندرکاران این سایت از شما سپاسگزاری می کنم و امیدوارم همینطور به فعالیت خودتون ادامه بدید هرگونه سوال و کمکی هم خواستید در خدمتم ضمنا این را هم اضافه کنم : اگر به فعالیت های آمبولانس و اورژانس علاقه دارید میتونم ترتیبی فراهم کنم که در چند ماموریت اورژانس در آمبولانس های مرکز آمبولانس ناجی حضور داشته باشید و از شروع تا پایان ماموریت در کنار پرسنل اورژانس بوده و به اطلاعات عملی دست پیدا کنید حتی میتونید عکس و فیلم هم تهیه کنید اگر مایل بودید به من خبر بدید تا در آینده بسیار نزدیک این کار انجام بشه دوستان خوب ما در این انجمن مثل بوس 3000 - فلفل نمک و آتنا هم از طریق پیام خصوصی میتونن اطلاعات خوبی در اختیارت بزارن باور کن که من در مقابل علاقه مندانی مثل شما بدجوری احساس وظیفه میکنم ...چون شما حتی بعنوان یک دوستدار علوم پزشکی و بعنوان یک آماتور هم میتوانید جان انسانهای زیادی را از خطرات جدی حفظ نمایید به همین علت هر کاری که از دستم بر بیاد حاضرم در خدمت باشم پایدار و سرافراز باشید درود بر شما
کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- مجموعه وب سايت هاي گروه پزشكي ناجي در خدمت شماست کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
|
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای تاپيك | |
| نحوه نمایش | |
|
|
تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي
و مركز آمبولانس ناجي ميباشد.