قابل توجه کاربران محترم: آنچه در این سایت موجود است فقط جنبه آموزشی دارد و جای درمان را نمی گیرد!

بازگشت   تالار گفتمان مرکز آمبولانس نــاجــی - Naaji Ambulance Forum > زنان > بیماریهای عمومی زنان > بیماریهای رحم

آدرس سايت هاي گروه پزشكي ناجي www.naajico.ir و www.parastari.ir و www.naaji.ir ميباشد
آخرين ارسالهاي انجمن
پاسخ

LinkBack ابزارهای تاپيك نحوه نمایش
قدیمی 16-03-2009, 01:42   #1 (permalink)
مدیر کل

Naji آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 1,573
سپاس شده 664 در 481 پست
شهرت:: 0
Naji جدید
Naji به Yahoo ارسال پیام
parastar1 ســرطان دهــانـۀ رحــم

نویسنده:آقای دکتر محمد شمس اردکانی-متخصص زنان و زایمان

سرطان دهانۀ رحم شایعترین سرطان دستگاه تولید مثل زنان است این سرطان با یک آزمایش ساده و بدون درد بنام کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- به راحتی تشخیص داده می شود با انجام این آزمایش می توان تغییرات سلولهای دهانۀ رحم را در مراحل اولیه آن تشخیص داده و اقدام به درمان کرد بدیهی است میزان موفقیت درمان دراین مراحل صد در صد بوده و بیمار بهبودی کامل خود را بدست خواهد آورد به همین علت و به دلیل اهمیتی که این آزمایش دارد توصیه میشود خانمها هر 3 سال یکبار برای اطمینان از سلامتی خود برای انجام آن به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایند .
با تشخیص زود رس و درمان به موقع میتوان به طور کامل سرطان دهانۀ رحم را درمان کرد .

خانم عزیز
شما به عنوان یک زن لازم است حقایقی را در مورد سرطان دهانۀ رحم بدانید :
سرطان دهانۀ رحم از سرطانهایی است که به راحتی در مراحل اولیه تشخیص داده می شود و دراین مرحله کاملاً قابل درمان است .
هر چه سرطان دهانۀ رحم زودتر تشخیص داده شود درمان آن آسانتر و موفقیت آمیزتر است . از راههای تشخیص زودرس سرطان دهانۀ رحم انجام کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- است .
در موارد بسیاری سرطان دهانۀ رحم بدون علامت است.

به خاطر داشته باشید در افراد زیر خطر ابتلاء به سرطان دهانۀ رحم افزایش می یابد :
1- زنانی که در سنین پایین ازدواج می کنند .
2- زنانی که همسرانشان ختنه نشده اند .
3- زنانی که چندین بار ازدواج کرده اند .
4- زنانی که شوهرشان قبلاً همسرمبتلاء به سرطان دهانۀ رحم داشته است .
5- زنانیکه دخانیات مصرف می کنند . هرچه تعداد سیگار مصرفی بیشتر باشد خطر ابتلاء افزایش می یابد.
6- زنانی که دچار کمبود ویتامین A,C و اسید فولیک هستند .
تأخیر در تشخیص سرطان دهانۀ رحم ، فرصت طلایی درمان را از بین می برد .
درصورت مشاهده هریک از علائم زیر به پزشک مراجعه نمایید .

1- هر گونه کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- ( لکه بینی ، افزایش میزان خونریزی قاعدگی ، خونریزی در فاصلۀ بین دو قاعدگی ، خونریزی پس از نزدیکی ، خونریزی پس از یائسگی .
2- هر گونه ترشح غیر طبیعی .
3- درد شدید لگنی .
4- کاهش شدید وزن و بی اشتهایی .

علائم سرطان دهانۀ رحم اختصاصی نیستند و به همین جهت ممکن است با علائم سایر بیماریها اشتباه شود .
تشخیص سرطان دهانۀ رحم از راههای زیر امکان پذیر است :
1- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --: برداشتن نمونه از سلولهای دهانۀ رحم و بررسی آن زیر میکروسکوپ.
کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- آزمایش ساده ای است که قادر به تشخیص سرطان دهانۀ رحم در مراحل اولیه است این آزمایش ممکن است در تشخیص سایر سرطانهای دستگاه تناسلی نیز کمک کننده باشد .کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --باید برای کلیه زنان 65 – 20 ساله ازدواج کرده حداقل هر سه سال یکبار انجام شود .(با نظر پزشک فاصلۀ آزمایشها قابل تغییر است .)درصورتیکه نتیجۀ پاپ اسمیرغیرطبیعی بود ،باید آزمایشات تشخیصی بیشتر مانند کولپوسکوپی ،کورتاژدهانه رحم ، بیوپسی انجام شود .

2- کولپوسکوپی : یک آزمایش سادۀ تشخیص سرطان دهانۀ رحم است که بیش از چند دقیقه طول نمی کشد این آزمایش به وسیله دستگاهی به نام کولپوسکوپ که قادر است سلولهای دهانه رحم را چندین برابر بزرگتر و در معرض دید معاینه کننده قرار دهد صورت می پذیرد.

3- کورتاژ دهانۀ رحم : خراش دادن و برداشتن سلولهای داخلی دهانۀ رحم .
4- بیوپسی : یک عمل جراحی کوچک است که به صورت نمونه برداری از نسج دهانۀ رحم به منظور تشخیص غیر طبیعی توسط متخصص زنان انجام میشود این عمل بسیار ساده و بدون درد است .
سرطان دهانۀ رحم از سرطانهایی است که به راحتی قابل تشخیص و پیشگیری بوده و درمان در مراحل اولیه امکان پذیر است .

شرایط لازم برای انجام کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
48 ساعت قبل از کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- شستشوی داخلی واژن صورت نگرفته باشد .
24 قبل از انجام کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- نزدیکی صورت نگرفته باشد .
24 ساعت قبل از انجام کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- لکه بینی و خونریزی وجود نداشته باشد .
یک هفته قبل از انجام کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- از کرمهای واژینال جهت درمان استفاده نشود .
درصورتیکه نتیجه کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- غیر طبیعی بود باید آزمایشات تشخیصی بیشتر مانند کولپوسکوپی ، کورتاژ دهانۀ رحم و بیوپسی انجام گیرد .
پایبندی به اصول اخلاقی ، اسلامی و خانوادگی احتمال بروز بیماریهای مقاربتی و سرطان دهانۀ رحم را کاهش می دهد .

کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --

کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --

Naji آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

تالار گفتمان آریایی ها
قدیمی 26-09-2010, 08:07   #2 (permalink)
کاربر تازه وارد

سپاس ها: 0
سپاس شده 1 در 1 پست
khadangi جدید
پیش فرض پاسخ : ســرطان دهــانـۀ رحــم

با سلام خدمت دکتر شمس و هر بزرگواری که میتواند یاری نماید
خواهش میکنم راجع به cin نوع اول به من اطلاعات بدهید
در این مورد چه کاری را پیش نهاد مینمایید ؟ آیا برداشتن دهانه رحم و رحم منطقی است؟
لطفا به من کمک کنید
منتظر یاریتان هستم
khadangi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر روبرو از پست مفید khadangi سپاس کرده است .
Naji (27-09-2010)
قدیمی 27-09-2010, 02:56   #3 (permalink)
مدیر کل

Naji آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 1,573
سپاس شده 664 در 481 پست
Naji جدید
Naji به Yahoo ارسال پیام
parastar1 پاسخ : ســرطان دهــانـۀ رحــم

نقل قول:
پست اصلی توسط khadangi نمایش پست ها
با سلام خدمت دکتر شمس و هر بزرگواری که میتواند یاری نماید
خواهش میکنم راجع به cin نوع اول به من اطلاعات بدهید
در این مورد چه کاری را پیش نهاد مینمایید ؟ آیا برداشتن دهانه رحم و رحم منطقی است؟
لطفا به من کمک کنید
منتظر یاریتان هستم

khadangi عزیز

ضمن عرض سلام و خیر مقدم به جهت ورودتان در جمع صمیمانه ما باید عرض کنم

cin درجه 1 از انواع خفیف در رده بندی مربوطه میباشد.
امروزه برای رده های بالاتر نیز تا حد امکان از حذف عضو خودداری می نمایند.
بهرحال همانطور که خواسته بودین مطلب جامع و کاملی در خصوص موارد خطرساز و بیماریهای رحم و رده بندی cin ها تهیه شده که از شما دعوت میکنم آنرا در آدرس زیر مطالعه فرمایید

http://www.naaji.ir/forum/thread7253.html

امیدوارم پاسخ سوالتون را بگیرید
موفق و پایدار باشید

Naji آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
سرطان دهانه رحم

کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپيك
نحوه نمایش

شرايط ارسال
شما میتوانید تاپيك جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را دارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما امکان ویرایش پست های خود را دارید .

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

اکنون ساعت 04:08 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

A VBIran Design

تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي و مركز آمبولانس ناجي ميباشد.
استفاده از مطالب با ذكر منبع مجاز است.مطالب اين فروم فقط جهت ارتقاء اطلاعات پزشكي كاربران درج گرديده و به هيچ وجه جايگزين درمانهاي مستقيم و ارتباط با پزشكان نمي باشد
تهران ، بزرگراه رسالت ، ضلع جنوب شرقی پل سیدخندان ، نرسیده به خیابان دبستان ، پلاک 1354 ، ساختمان ناجی 02188464000
تاریخ تاسیس انجمن : 20/8/1387