|
||||||
| گفتگوی کاربران با مدیریت سایت هر پیامی برای مدیر سایت دارید اینجا مطرح کنید |
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای تاپيك | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
عضو افتخاري آمبولانس ناجي
![]() ![]() ![]() سپاس ها: 215
سپاس شده 317 در 180 پست
شهرت:: 0 ![]() |
سلام و خسته نباشید به همه دوستان گلم![]() دو سال پیش یعنی در تاریخ1387/8/20 این سایت و انجمن با کمک دوستان زیادی شروع به کار کرد و هر روز بهتر از دیروز بود تا به اینجا رسید بله امروز سالروز تاسیس انجمن ناجی هست![]() تلاش همه دوستان بود که الان یکی از سایت های معتبر و جامع در زمینه پزشکی میباشد در اینجا جا داره از فعال ترین کاربر های انجمن یعنی آتنا جونم , ناجی خان , و فلفل نمک تشکر کنیم![]() اما به همین مناسبت مرکز ناجی قصد داره به خاطر سپاس و قدردانی از همه دوستان یه تور یک روزه برای سه نفر از افراد منتخب سایت برگزار کنه که دوستان به وسیله بالگرد اختصاصی ناجی به یکی از نقاط زیبای استان رفته و از اون مناطق دیدن میکنند و باز به وسیله همان بالگرد به مرکز برمیگردند دومین جایزه هم اهدای کارت استفاده از خدمات رایگان پزشکی هست !خلاصه ناجی امسال ترکونده! منتظر اعلام اسامی باشید که مدیر سایت در همین تایپک اعلام میکنند![]() بازم از تلاش همه دوستان حتی اون آرش خان و بقیه دوستان گل که اگر بخواهم نام ببرم باید اسم 113 کاربر فعال رو ببرم تشکر و قدردانی میکنیم![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر کل
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 1,570
سپاس شده 664 در 481 پست
واقعا كه نميدونم در پاسخ به اين حضور ذهن و در قدرداني از اين اقدام غافلگير كننده بوس عزيزم چه بگويم!!!
من به احترام اين اقدام ارزشمند بوس عزيزم در همين تاپيك سخنانم را به عرض شما ميرسانم. هفته هاي قبل بود كه خودم را آماده كرده بودم براي يادآوري و قدرداني از زحمات عزيزانم اقدامي شايسته و در خور انجام دهم. عزيزاني كه سرمايه و دليل حضور ما در فضاي مجازي هستند و به شوق و عشق ارتباط با ايشان است كه هر روز به اين تالار مي آييم و اگر روزي نام يكي از ايشان را در ليست انجمن نبينم تعجب كرده و نگران مي شوم. بله درسته!!!دقيقا 2 سال پيش در چنين روزي اين انجمن پا به دنياي مجازي نهاد و در عرض اين 2 سال عليرغم فراز و نشيب هاي بسيار توانستيم به نتايج ارزنده اي دست يابيم كه بعنوان مهمترين نتيجه ميتوانم از دوستي با عزيزاني نام ببرم كه در اين 2 سال ما را تنها نگذاشته و در تمام ساعات شبانه روز شاهد حضور صميمي، يكرنگ و بدون چشمداشت آنان بوديم. ![]() عزيزاني كه همچون اعضاء صميمي و نزديك يك فاميل شده ايم و از غم هاي يكديگر غمگين و در شاديهايمان نيز شاد هستيم. چه بسيار روزهايي كه دلتنگ و نگران عدم حضور بعضي از اعضاء بوده ايم و چه بسيار اوقاتي كه با يكديگر در چت باكس سايت به صحبت و درد دل پرداخته ايم. من به سهم خود براي اين دوستي ارزش بسيار قائلم و به هيچ قيمتي حاضر به جدايي از اين جمع صميمي نيستم. افتخار ديگري كه در اين مدت كسب نموديم اين است كه پاسخگوي سوالات و مشكلات پزشكي كاربراني بوديم كه با اميد به دستيابي به راه حل هاي صحيح به اين تالار آمدند و بر اساس آماري كه موجود است در 100% موارد توانسته ايم رضايت كاربراني كه از ما سوالي پرسيده اند را جلب و به راهكارهاي صحيح هدايتشان نماييم. جالب است كه بگويم در حال حاضر با كسب پيج رنك 2 از گوگل و رتبه 24000 در آلكسا بعنوان يكي از سايت هاي مطرح در زمينه مسايل پزشكي مطرح هستيم. البته ناگفته نماند كه بيش از 3 ماه بدليل تعويض 3 سرور و مشكلات فني همچون نقص دي ان اس و عدم دسترسي كاربراني كه از اكانت هاي پرسرعت مخابرات ايران استفاده مي نمودند با افت شديد پيج رنك و سقوط رتبه در آلكسا مواجه شديم كه اگر با همان شتاب اوليه جلو ميرفتيم با احتساب موارد مشابه در حال حاضر از پيج رنك حداقل 3 و رتبه زير 50هزار در آلكسا و بعنوان سيصد يا چهارصدمين سايت فارسي زبان شناخته مي شديم(مدارك و اسناد اين ادعا و رتبه سايت در آلكسا و گوگل موجود است) ولي هيچ اشكالي ندارد.چرا كه مطمئن هستيم با برخورداري از لطف عزيزاني چون شما و با تلاش شبانه روزي خواهيم توانست مجددا جايگاه واقعي خود را در اينترنت پيدا كرده و موجب افتخار ايران و ايراني باشيم. در اين مدت با تاسيس 3 سايت و يك تالار گفتمان اين افتخار را بدست آورده ايم كه غالب كساني كه در فضاي مجازي بدنبال خدمات يا راهنمايي هاي پزشكي بوده اند به سايت هاي ما مراجعه نموده و از مطالب آنها بهره مند گرديده اند. چرا كه سايت هاي ناجي در بسياري از لغات كليدي پزشكي كه مورد جستجو قرار ميگيرد يا بعنوان اولين گزينه در گوگل معرفي شده اند يا در 10 مورد اول جستجو قرار دارند. تگ هايي مانند: آمبولانس ويژه-آمبولانس هوايي-تجهيز آمبولانس و .... سايت هايي كه در آدرس هاي زير مشاهده مي فرماييد تماما حاصل تلاش گروه پزشكي ناجي براي خدمت به ايرانيان سراسر جهان داير گرديده است: کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- در اين راه دشوار دوستاني به ما كمك كرده اند كه به هيچ طريقي نمي توانيم پاسخگوي محبت شان باشيم و زبانمان نيز از سپاسي درخور، قاصر و ناتوان است. دوستاني كه يار و ياور شبانه روزي ما بوده اند:
ضمنا لازمه كه عرض كنم كليه قول هايي كه بوس3000 عزيزم در پست قبلي داده اند از نظر من معتبر هستند و ما نيز به سخنان ايشان احترام ميگذاريم. ![]() نكته: البته چون پرواز با هلي كوپتر در شرايط جوي پايدار و خاص صورت ميگيره و در هر زماني امكان پذير نيست بايد عرض كنم هزينه پرواز با هلي كوپتر ازحساب شخصي بوس3000 كسر شده و به نفرات برتر اهداء خواهد شد!!! ![]() از پروردگار يكتا خواهان سلامتي و سعادت روزافزون براي تمام عزيزان هستم. ارادتمند:برادر كوچك شما ناجي
کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- مجموعه وب سايت هاي گروه پزشكي ناجي در خدمت شماست کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
مدير انجمن گوناگون
![]()
سپاس ها: 146
سپاس شده 455 در 331 پست
با سلام و خسته نباشيد به همه دوستاي گلم تو انجمن ناجي
منم به نوبه خودم تولد انجمن ناجي رو تبريك ميگم وبراي همه دوستاي خوبم كه دارن اينجا زحمت ميكشن آرزوي سلامتي و شادكامي رو دارم ![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر فعال
![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 701
سپاس شده 1,040 در 824 پست
پاسخ : !!*سالروز تولد انجمن ناجی مبارک*!!
سلام سلام سلام
واااااای نمیدونم چی بگم والا ![]() یعنی 2 سال شد که با این گلای عزیزم دوست شدم ![]() اصلا باورم نمیشه...دیگه خونه پر فکر میکردم یکسال شده!!!! ولی با یه نگاه به تاریخ پایین انجمن فهمیدم که خیلی خوش گذشته!!!! حالا دوستای خوب و مهربونی دارم که با دنیا عوضشون نمی کنم ![]() من هم برای همه دوستای خوبم و کادر مدیریت ناجی مخصوصا آقای تتارچه مدیرعامل محترم گروه پزشکی ناجی آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم(پاچه خواری!!!!) ![]() دوستتون دارم ![]() شاد و پیروز باشید
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو افتخاری آمبولانس ناجی
![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 680
سپاس شده 170 در 110 پست
سلام و تبریک و شادباش من و هم بپذیرید ![]() من هم به همه دوستان ناجی و دوستان خوبم که افتخار آشنایی با آنها را دارم خسته نباشید می گم و دستان همتونو می بوسم حقیقتاً من در چند انجمن عضو شدم ولی در هیچ یک احساس راحتی و صمیمیت نکردم چرا که جو سالم و مطالب مفید و زیبایی که به خاطر زحمت شما عزیزان در این انجمن قرار می گیره من و پای بند کرد ![]() البته بوسه جون من انجمنهای قبل از عضو شدن در این انجمن را میگم به دل نگیر . خیلی خوشحال و خرسندم که من را در جمع صمیمی خود پذیرفتید ![]() خلاصه کلام تبریک مجدد و آرزوی بهترینها را براتون دارم و موفقیتتون را بهتون تبریک می گم
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
کاربر فعال
![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 701
سپاس شده 1,040 در 824 پست
قربون تو مژگان مهربون برم الهی
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
سـرپـرســت سـایـت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 139
سپاس شده 100 در 58 پست
خوشحاليم .. شاديم .. دوره هميم .. همه رو دوست داريم .. بالاي بالاييم .. از همه ممنونيم ..
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای تاپيك | |
| نحوه نمایش | |
|
|
تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي
و مركز آمبولانس ناجي ميباشد.
استفاده از مطالب با ذكر منبع مجاز است.مطالب اين فروم فقط جهت
ارتقاء اطلاعات پزشكي كاربران درج گرديده