|
||||||
| روانشناسی روابط متقابل ( دختر و پسر) در این بخش به روابط دختر و پسر از دیدگاه روانشناسی پرداخته خواهد شد |
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای تاپيك | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر تازه وارد
![]() سپاس ها: 0
سپاس شده 1 در 1 پست
شهرت:: 0 ![]() |
می خواستم کمکم کنید.
من با پسری آشنا هستم که طرز تفکر خیلی متفاوت با اکثر پسرای که در جامعه ما هستند داره من چکار باید بکنم ؟
|
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید khedreh سپاس کرده است . | Naji (22-09-2010) |
|
|
#2 (permalink) | |
|
مدیر کل
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 1,570
سپاس شده 664 در 481 پست
شهرت:: 0 ![]() |
نقل قول:
خیلی بسته و نامشخص سوال کرده اید. اگر مایلید از راهنمایی و مشورت با دوستان خود در این تالار استفاده کنید خواهش میکنم بیشتر در مورد مشکلی که مطرح کردین توضیح بدید مثلا اینکه چند سال دارید آن پسری که در موردش گفتین چندساله است منظورتون از رفتارهای متفاوت چیه و هر توضیح دیگری که لازمه..... منتظرتان هستیم..... موفق باشید
کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- مجموعه وب سايت هاي گروه پزشكي ناجي در خدمت شماست کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
|
|
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای تاپيك | |
| نحوه نمایش | |
|
|
تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي