قابل توجه کاربران محترم: آنچه در این سایت موجود است فقط جنبه آموزشی دارد و جای درمان را نمی گیرد!

بازگشت   تالار گفتمان مرکز آمبولانس نــاجــی - Naaji Ambulance Forum > بیماریهای داخلی > بیماریهای مغز و اعصاب

بیماریهای مغز و اعصاب در این بخش مشکلات و بیماریها از مغز تا ستون فقرات و سیستم عصبی مطرح می شود

آدرس سايت هاي گروه پزشكي ناجي www.naajico.ir و www.parastari.ir و www.naaji.ir ميباشد
آخرين ارسالهاي انجمن
پاسخ

LinkBack ابزارهای تاپيك نحوه نمایش
قدیمی 15-08-2010, 04:07   #1 (permalink)
کاربر تازه وارد

سپاس ها: 0
سپاس شده 2 در 2 پست
شهرت:: 0
arashsoft.666 جدید
new احساس فشار در سر

با سلام خدمت همه دوستان

واقعیتش الان من چند سالی هست که بعضی اوقات درون سرم سمت چپ احساس میکنم چیزی هست نمیتونم دقیقا شرح بدم ولی انگار ادم حس میکنه که مثلا یه تومور گنده اون جا هست و فشار داره میاره به مغزم و و قتی که دراز میکشم احساس میکنم که داخل سرم داره پر از خون میشه بعد یه حسی به صورتم سمت چپ دست میده انگار داره بی حس میشه و یه کم حالت کیجی به ادم دست میده و همش چشمم را باید دست بزنم انگار که موژه هام بهم گره خورده باشه و این احساس فشار تا نواحی گیج گاه سمت چپ ادامه داره مخصوصا وقتی پشت کامپیوتر نشستم و بعضی اوقاتم اصلا هیچ مشکلی ندارم میخواستم از شما بپرسم کسی میدونه این علاعم ممکنه نشانه چیزی باشه

نکته : تجربه من هم بهم میگه که و قتی زیاد بیدار میمونم بشتر میشه

و دوم این که یادم میاد هر وقت دندون درد داشتم یا برای دندونام مشکلی پیش می امد این حالت ظاهر می شد الان هم چند روزی هست که دندون عقل سمت چپم داره در میاد البته دردی نداره

با تشکر از همیگی اگه سوالی داشتین بپرسین
arashsoft.666 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر روبرو از پست مفید arashsoft.666 سپاس کرده است .
Atena (15-08-2010)

تالار گفتمان آریایی ها
قدیمی 15-08-2010, 11:44   #2 (permalink)
کاربر فعال

Atena آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 701
سپاس شده 1,040 در 824 پست
Atena جدید
پیش فرض پاسخ : احساس فشار در سر

آرش جان سلام
مسئله ای که مطرح کردی باید بدقت بررسی و پاسخ داده بشه به همین علت موضوع با پزشکان ناجی در میان گذاشته شده و در مدت چند ساعت آینده و حداکثر تا دوشنبه 25 -5- 89 ظهر پاسخ مناسبی دریافت خواهید کرد
ولی اجمالا باید عرض کنم که مواردی از این قبیل باید حتما با استناد به راههای تشخیصی (آزمایش...عکسبرداری...اسکن و ....) بررسی و تشخیص داده بشه و معمولا بدون معاینه حضوری به پاسخ مناسب و منطقی نمیرسیم.
ولی حتما پزشکان ناجی شما را راهنمایی خواهند کرد که بدونید از کجا باید شروع کنید.
منتظر باشید

کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
Atena آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 16-08-2010, 03:29   #3 (permalink)
کاربر تازه وارد

سپاس ها: 0
سپاس شده 2 در 2 پست
arashsoft.666 جدید
پیش فرض پاسخ : احساس فشار در سر

خیلی ممنونم
arashsoft.666 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر روبرو از پست مفید arashsoft.666 سپاس کرده است .
Atena (16-08-2010)
پاسخ

کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپيك
نحوه نمایش

شرايط ارسال
شما نمیتوانید تاپيك جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

اکنون ساعت 02:16 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

A VBIran Design

تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي و مركز آمبولانس ناجي ميباشد.
استفاده از مطالب با ذكر منبع مجاز است.مطالب اين فروم فقط جهت ارتقاء اطلاعات پزشكي كاربران درج گرديده و به هيچ وجه جايگزين درمانهاي مستقيم و ارتباط با پزشكان نمي باشد
تهران ، بزرگراه رسالت ، ضلع جنوب شرقی پل سیدخندان ، نرسیده به خیابان دبستان ، پلاک 1354 ، ساختمان ناجی 02188464000
تاریخ تاسیس انجمن : 20/8/1387