قابل توجه کاربران محترم: آنچه در این سایت موجود است فقط جنبه آموزشی دارد و جای درمان را نمی گیرد!

بازگشت   تالار گفتمان مرکز آمبولانس نــاجــی - Naaji Ambulance Forum > اورژانس و آمبولانس > جستجو و نجات

جستجو و نجات نحوه عملکرد و امکانات گروه های امدادی و جستجو گر در این بخش قابل مشاهده است

آدرس سايت هاي گروه پزشكي ناجي www.naajico.ir و www.parastari.ir و www.naaji.ir ميباشد
آخرين ارسالهاي انجمن
پاسخ

LinkBack ابزارهای تاپيك نحوه نمایش
قدیمی 22-07-2010, 05:59   #1 (permalink)
مدیر کل

Naji آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 1,570
سپاس شده 664 در 481 پست
شهرت:: 0
Naji جدید
Naji به Yahoo ارسال پیام
hhhhh چگونه به افراد غرق شده کمک کنیم

حوادثي‌ كه‌ اطراف‌ آب‌ رخ‌ مي‌دهند، ممكن‌ است‌ افرادي‌ از هر گروه‌ سني‌ را گرفتار كنند. كودكان‌ كم‌سن‌ حتي‌ در آب‌هاي‌ بسيار كم‌عمق‌ هم‌ در معرض‌ خطر هستند.
با اين‌ حال‌، اكثر موارد غرق‌شدگي‌ شامل‌ افرادي‌ است‌ كه‌ مشغول‌ شنا در جريان‌هاي‌ قوي‌ يا آب‌ها بسيار سرد بوده‌اند و يا پس‌ از مصرف‌ الكل‌، به‌ شنا يا قايق‌سواري‌ پرداخته‌اند.

خطرات‌ آب‌ سرد
آب‌هاي‌ آزاد حتي‌ در تابستان‌ هم‌ سرد هستند. درجه‌ حرارت‌ دريا از ۱۵-۵ درجه‌ سانتيگراد متغير است‌؛ آب‌هاي‌ داخلي‌ حتي‌ مي‌توانند (از اين‌ هم‌) سردتر باشند.
آب‌ سرد، خطرهاي‌ پيش‌ روي‌ غريق‌ يا منجي‌ غريق‌ را افزايش‌ مي‌دهد چون‌ مي‌تواند منجر به‌ موارد زير شود:
نفس‌ نفس‌ زدن‌ غيرقابل‌ كنترل‌ در زماني‌ كه‌ شخص‌ وارد آب‌ مي‌شود و به‌ دنبال‌ آن‌، خطر استنشاق‌ آب‌
افزايش‌ ناگهاني‌ فشار خون‌ كه‌ مي‌تواند زمينه‌ساز حمله‌ قلبي‌ باشد.
ناتواني‌ در شنا كردن‌ به‌طور ناگهاني‌
كاهش‌ درجه‌ حرارت‌ در صورتي‌ كه‌ شخص‌ مدت‌ زيادي‌ در آب‌ بماند يا با وزش‌ باد مواجه‌ شود.

دسترسي‌ به‌ غريق‌ در صورت‌ امكان‌، از ورود به‌ آب‌ براي‌ نجات‌ غريق‌ خودداري‌ كنيد. در عوض‌، يك‌ شي‌ء دراز مثل‌ يك‌ قطعه‌ چوب‌ را نگه‌ داريد تا غريق‌ بتواند آن‌ را بگيرد، سپس‌ وي‌ را به‌ سوي‌ خشكي‌ بكشيد.
احتياط!
اگر غريق بيهوش است، وي را كاملاً از آب بيرون آوريد و طوري جا به جا كنيد كه سرش پايين‌تر از قفسه سينه‌اش قرار گيرد تا در صورتي كه استفراغ كرد، از راه‌هاي تنفسي محافظت كرده باشد.

آنچه‌ شما مي‌توانيد انجام‌ دهيد
اولين‌ اولويت‌ شما آن‌ است‌ كه‌ با كمترين‌ خطر، غريق‌ را به‌ سطحي‌ خشك‌ منتقل‌ كنيد. بي‌خطرترين‌ راه‌ براي‌ نجات‌ يك‌ غريق‌، آن‌ است‌ كه‌ خود روي‌ خشكي‌ بمانيد با دست‌ خود يا يك‌ تكه‌ چوب‌، شاخه‌ يا طناب‌، او را از آب‌ بيرون‌ بكشيد؛ راه‌ ديگر آن‌ است‌ كه‌ يك‌ تيوب‌ به‌ سوي‌ غريق‌ پرتاب‌ كنيد.
اگر يك‌ منجي‌ غريق‌ كارآزموده‌ هستيد و يا غريق‌ بي‌هوش‌ است‌، ممكن‌ است‌ مجبور باشيد به‌ آب‌ بزنيد يا به‌ سمت‌ غريق‌ شنا كنيد و وي‌ را به‌ سمت‌ خشكي‌ بكشيد.
به‌ آب‌ زدن‌ بي‌خطرتر از شنا كردن‌ است‌. وقتي‌ غريق‌ را از آب‌ خارج‌ كرديد، در صورت‌ امكان‌ وي‌ را در برابر وزش‌ باد محافظت‌ كنيد تا بدن‌ او بيش‌ از پيش‌ دچار لرز نشود.
سپس‌ اقدامات‌ درماني‌ مربوط‌ به‌ غرق‌شدگي‌ را اجرا كنيد و عوارض‌ مربوط‌ به‌ سرماي‌ شديد را مداوا كنيد (مبحث‌ « كاهش‌ دماي‌ بدن‌ » را ببينيد). حتي‌ در صورتي‌ كه‌ به‌نظر مي‌رسد غريق‌ كاملاً بهبود يافته‌ است‌، شرايط‌ انتقال‌ يا بردن‌ وي‌ به‌ بيمارستان‌ را مهيا كنيد.
در صورت‌ لزوم‌ و يا در صورتي‌ كه‌ كاملاً دستپاچه‌ شده‌ايد، آمبولانس‌ درخواست‌ كنيد.

برگرفته از : کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --

کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --

کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --

Naji آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از پست مفید Naji سپاس کرده اند .
mojgan-1 (30-08-2010), Nihal (30-11-2011), sozoki (06-08-2010)

تالار گفتمان آریایی ها
قدیمی 06-08-2010, 09:45   #2 (permalink)
نیمه فعال

sozoki آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 334
سپاس شده 28 در 21 پست
sozoki جدید
sozoki به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به sozoki
پیش فرض پاسخ : چگونه به افراد غرق شده کمک کنیم

ما که بچه ی دریا هستیم .این کار تو خونمونه.ولی اصولیش یه چیز دیگه است.ممنون ناجی من.اخه شما کی انلاین میشین.دلم براتون تنگ شده
Nihal (13-12-2011)
قدیمی 30-08-2010, 04:41   #3 (permalink)
عضو افتخاری آمبولانس ناجی

mojgan-1 آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 680
سپاس شده 170 در 110 پست
mojgan-1 جدید

خیلی خوب است که همه با این مسائل آشنا باشند .من هم حدوداً 30ساله که بودم غرق شدم البته وضعم خیلی خراب بود و جزء آن دسته کسانی هستم که یکبار مرگ را تجربه کردم چون زیر آب واقعاً جان دادم و بصورت معجره آسایی نجات پیدا کردم و بعد از اینکه به بیمارستان منتقل شدم با کمک یک پزشک به و لطف خدا دوباره برگشتم البته همسرم چون آشنا به کمکها اولیه وخودش هم یک دوره غریق نجاتی را گذرانده بود اقدامات اولیه را انجام داد وبعد هم دکتر کمکم کرد واقعاً تجربه تلخی بود .
mojgan-1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از پست مفید mojgan-1 سپاس کرده اند .
Naji (30-11-2011), Nihal (30-11-2011)
قدیمی 30-11-2011, 02:35   #4 (permalink)
*

Nihal آواتار ها

سپاس ها: 159
سپاس شده 1,263 در 843 پست
Nihal جدید

غریق کیست؟

غریق را معمولادر آب می یابیم.ممکن است دهان اوپراز شن یا گل ولای باشد علائمی

که درمصدوم مشاهده میشود عبارت اند از:لب ها وزیر ناخنهای او کبود است. تنفس و

حرکات سینه وشکم وجود ندارد.ودر صورت وجود تنفس. تنفس وی باخرخر همراه است

اقدامات اولیه:

1- دهان وحلق مصدوم را حتی الامکان از گل ولای وشن وهرچیز دیگردرکوتاه ترین

زمان پاک کنید.

2-تنفس دهان به دهان راازاولین برخورد با غریق شروع کنید.حتی درصورت امکان

زمانی که هنوز توی آب هستید چندبار باقدرت دردهان او بدمید.

3-زمانی که به خشکی رسیدید مجداد تنفس وی را بررسی کنید .ودرصورت عدم

نبض و تنفس عملیات احیا را شروع کنید
Nihal آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر روبرو از پست مفید Nihal سپاس کرده است .
Naji (30-11-2011)
قدیمی 13-12-2011, 12:57   #5 (permalink)
*

Nihal آواتار ها

سپاس ها: 159
سپاس شده 1,263 در 843 پست
Nihal جدید

غرق شدگی در اتاق خواب

درتابستان یک پسربچه ۱۰ ساله آمریکایی چهار ساعت پس از بازگشت از استخر به خانه، در

حالی که در رختخواب دراز کشیده بود، دچار علایم غرق شدگی شد و جان خود را از دست

داد. به گفته والدین این پسربچه، او حتی با پای خود از استخر به خانه برگشته بود و فقط به

خاطر خستگی کمی زودتر به خواب رفته بود. اما پس از چند ساعت در حالی که صورتش را

کف سفیدرنگی پوشانده بود، دچار علایم خفگی شد. پزشکان نام این اتفاق را غرق شدن

خشک یا غرق شدن ثانویه گذاشته اند که می تواند حتی ۲۴ ساعت پس از شناکردن در آب و

یا حتی حمام گرفتن به وجود بیاید. علت این اتفاق ورود مقدار کمی آب به داخل ریه هاست

که کمتر از آن چیزی است که موجب شود در همان لحظات اول تنگی نفس اتفاق بیفتد.

اما با گذشت زمان، این آب داخل ریه ها موجب می شود تا سورفاکتانت (ماده ای که برای

راحت تر بازشدن حبابچه های ریه حیاتی است) رقیق بشود و از برود. از طرفی، مواد داخل

آب سبب به وجود آمدن التهاب می شوند. هر دوی این علت ها به جمع شدن مایع در ریه ها

منجر می شوند و ادم ریه به وجود می آید. تشدید ادم ریه به خصوص هنگامی که فرد در

خواب باشد، موجب می شود که تنفس مشکل شود و پس از مدتی ایست تنفسی به وجود

بیاید شبیه حالتی که به طور مشخص فرد به علت غرق شدن مقدار زیادی آب وارد ریه خود

کرده باشد، در صورت دیررسیدن به اورژانس، فرد جان خود را از دست خواهد داد.

تنفس مشکل، خستگی شدید و تغییرات رفتاری مخصوصا برای کودکان بعد از شناکردن یا

حمام، می تواند از علایم وجود مقدار کمی آب در ریه باشد که باید بااورژانس تماس گرفت
Naji (14-12-2011)
پاسخ

برچسب ها
نجات غريق

کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپيك
نحوه نمایش

شرايط ارسال
شما نمیتوانید تاپيك جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

اکنون ساعت 02:26 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

A VBIran Design

تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي و مركز آمبولانس ناجي ميباشد.
استفاده از مطالب با ذكر منبع مجاز است.مطالب اين فروم فقط جهت ارتقاء اطلاعات پزشكي كاربران درج گرديده و به هيچ وجه جايگزين درمانهاي مستقيم و ارتباط با پزشكان نمي باشد
تهران ، بزرگراه رسالت ، ضلع جنوب شرقی پل سیدخندان ، نرسیده به خیابان دبستان ، پلاک 1354 ، ساختمان ناجی 02188464000
تاریخ تاسیس انجمن : 20/8/1387