|
||||||
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای تاپيك | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
عضو افتخاري آمبولانس ناجي
![]() ![]() ![]() سپاس ها: 215
سپاس شده 317 در 180 پست
شهرت:: 0 ![]() |
خوب داستان ما از اونجا شروع شد که:
یه روز که هوا کاملا بود , یک آقا پسری داشت توی خیابون پرسه میزد...چشمش افتاد به خوشکل و ناز...وای وای دیگه داشت تو هوا میکرد!بله این پسر قصه ما اسمش ناجی خان بود همون موقع بود که یکی و گفت: چرا به دختره من چپ چپ نگاه میکنی...ناجی خان هم که با علامت آقاهه که یعنی روشن فکر بود(دخترشم ترشیده بود) ![]() ناجی هم شماره آقاهه رو گرفت و وقت رو هدر نداد... از همون موقع متر کردن خیابون که کار هر روزش بود و با دوستانش را ول کرد و رفت دنبال کار...اما... همه جا را گشت حتی توی ولی خبری از کار نبود که نبود!دیگه خسته شده بود و داشت کم کم معتاد میشد! اول از شروع کرد و همینطور تا پیش رفت!تا اینکه یاد عشقش افتاد! ![]() چند وقتی توی رستوران کار کرد اما از بس تنبل بود همه ی مشتری ها ![]() اینجوری بودن , برای همین از اونجا اخراج شد...رفت و رفت تا به یه ساختمان رسید! خلاصه اونجا هم با کلی... تونست یه کار پیدا کنه... اما در حین کار بود که ![]() (ادامه دارد)
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر کل
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 1,570
سپاس شده 664 در 481 پست
پاسخ : داستان بچه های ناجی(طنز 90 درجه)
ببینم منظورت که من نبودم ....هان؟؟؟؟؟
![]() من خیلی اینجور ی و اینجور ی هستم و اصلا هم به این چیزا کاری ندارم و بیشتر اینجور ی هستم... و همش با این و این سر و کار دارم.ما رو چه به این حرفا!!! اگه همسرم بفهمه اونوقت اینجوری و اینجوری میشم و اگه بعد از این که توسط همسرم اینجوری شدم , زنده موندم و خودم هم مجبور به اینجوری نشدم و عاقبتاونوقته که شما اینجوری بعدشم اینجوری و بشی.حالا خود دانی!!
کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- مجموعه وب سايت هاي گروه پزشكي ناجي در خدمت شماست کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
سپاس شده 317 در 180 پست
خوب خوب میبینم که چه استقبالی از این تایپک شد
![]() ![]() همه منتظرن من بیام تا اما نشین و ![]() خوب میرسیم به ادامه داستان ![]() خلاصه سریع ناجی خان مارو با رسوندن به بیمارستان...اونجا بود که اتنا خانم وارد داستان شد...اول از همه آقای دکتر اینکارو کرد ناجی هم تا آمپول رو زد سریع خوب شد اما هنوز خلاصه وقتی حسابدار ![]() خلاصه مجبور شد بجای پول بیمارستان اونجا کار کنه کارش هم نی نی های تازه به دنیا آمده بود![]() اولین بچه ای هم که شست اسمش ارش خان بود ![]() از بس میکرد ناجی مجبور شد خلاصه چند روزی اونجا کار کرد تا تونست از شر هزینه بیمارستان خلاص بشه! بازم بیکار بود و توی خیابون ها میچرخید! همه ی میخوند و دنبال کار بود...تا اینکه فکری به ذهنش رسید ![]() (ادامه دارد) |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
سپاس شده 317 در 180 پست
سریع تصمیم به
بله ایشون اسمشون آقا منصور وای وای... نکنه نایاب باشه؟ بله آقا منصورم کارش فروشی بوده که از اینکار خسته شده بوده و دنبال کار میگشته...بعد از کلی با همدیگه...تصمیم گرفتن که یه انجمنی باز کنن تا هم از بیکاری خلاص بشن هم سر ملت را کلاه بذارن و... خلاصه ناجی خان و منصور خان با همدیگه بله پسر خاله سناتور و داداش داوود وارد میشوند... ببین 4تایی چه دل و قلوه ای میدن!!!( با اوووووووووووووووووووق )بترکه چشم حسود... ![]() خوب دیگه الان موقع نوشتن اساسنامه انجمن هست! :1) هدف اصلی انجمن پیدا کردن جماعت بیکار و دسته بندی خوشه های طرح هماهنگ است! 2) استفاده از عنوان های معاون سایت , ناظم انجمن , مدیر انجمن و از همه مهمتر عضو افتخاری فقط آبنباتی برای کاربران هست(توجه آبنات تمام میشود) = هندونه زیر بققققل 3) این انجمن فقط مطالب پزشکی دارد و از زدن مطالب چرند و پرند جدیدا خودداری کنید!!! 4) اگه آمبولانس خراب بود خودتون با به مرکز ناجی بیاین(سال اصلاح الگوی مصرف)این سال تمام شد که...![]() 5) افراد سایت از تخفیف ویژه آمبولانس ناجی برخوردار هستند...(خدا کنه مریض بشین ما نونمون تو سکه ![]() 6) تمامی دوستانتان را به اینجا دعموت کنید (میزان کاربر ملت است!)7) از پذیرفتن خواهران بد حجاب و دوستانی که دارای گرایش های دینی و سیاسی منحرف و هرگونه موجی (موج سبز , آبی , نارنجی , زرد ,...) هستند جدیدا معذوریم! 8) ********************* ![]() 9) آخرین هدف ما تسخیر مغرهاست 10) به دلیل مسائل امنیتی و مصلحت نظام از عنوان کردن دیگر قوانین و اساسنامه معذوریم که در صورت لزوم طی بخش نامه هایی به اطلاع کاربران خواهد رسید... تذکر: ماده شماره 8 بدلیل داشتن صحنه هایی خلاف مرکز فیلترینگ ایران سانسور شد! ![]() در صورت مفقود شدن 3000 www.com مراجعه کنید!!! (ادامه دارد)
ویرایش توسط فلفل نمك : 21-05-2010 در ساعت 05:25 |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
سپاس شده 317 در 180 پست
خوب خوب خوب![]() امروز یه پارازیت داریم میون داستان ماجی قضیه از این قراره که بعد از مدت ها که اومدم با دست پر اومدم امروز تونستم از توی بخش بایگانی اداره یه تعدادی عکس بدزدم! البته من این مطلب رو میزارم اگر یه از خدا بی خبری مثل .... نیاد پست رو ویرایش کنه مثل پست قبلی و قوانین رو عوض کنه !امروز یه سری عکس اوردم! اول از همه نوبت داداش منصوره ![]() میگین نه از داود جونم بپرسین ![]() منصور نه منصوره ![]() فکر کنم حدس میزنید که 40 یا 50 ساله باشه اما مثل من اشتب کردین ![]() ایشوم منصور بهجتی مدیر بخش IT هستن ![]() من دیدم این همه کلاس میزاره پس نگو مهندسه! 2نفر دیگه هستن که اصلا اهل شوخی نیستن! ![]() ![]() اولی اقای شروین غفاری در سمت پزشک و مسئول فنی البته یه توضیحی بدم این کت وشلوار ایشون رو اگه بفروشی میشه 4تا خونه برای بچه های بی سرپرست درست کرد!!! دومی هم آقای ا عندلیبی در سمت پزشک هستند , طبق آخرین تحقیقات فهمیدم ایشون هم کلاسی دکتر کردان بودن ![]() به قول شاعر یه دانشگاه زده آکسفورد اینجا که مدرک میده مفتی ده تا ده تا به زیرک ها به دانشجوی باهوش! مگه کردان نیومد , خوب اونم روش میگین نه از داود جونم بپرسین ![]() خلاصه ![]() این دوست عزیز که عکسش رو در بالا دیدید یه پارتی کلفت داره! راستش منم توی سازمان ندیدمش فکر کنم از بس پارتیه کلفته هر روز مرخصی با حقوق تشریف دارن معرفی میکنم آقای علی خاتمی در سمت مدیر داخلی ![]() اسپند دود کنم چشم حسودا کور اینم عکسش یعنی این فرد که من هاین همه بهش گفتم خپل!!! خداییش مانکن ![]() میگین نه از داود جونم بپرسین ![]() اقای ارش کشتمند در سمت مدیر واحد انفورماتیک با حقوق ماهانه یک و نیم میلیون تومان ![]() جون من هیکل و دارین؟ دخترهای عزیز به استحضار میرسانم ایشون صاحب دارن پس دندون تیز نکنید ![]() میرسیم به کد خدای خودمون ![]() ![]() به به به به به به به به به به به به به به به به![]() ایشون عند جنبه هستند باورتون نمیشه بعضی وقت ها مثل بچه 19 ساله باهاشون حرف میزنم اما دعوام نمیکنه... خداییش خیلی گله (البته اگر این وام مارو هم اوکی کنن) بخاطر بد یوم بودن روز 13 ایشون 14 فروردین به دنیا اومدن! 2تا نی نی دارن که 2قلو تشریف ندارن معرفی میکنم آريو 5 ساله و آنيتا 5 ماهه خداییش میگم خارجی هستش! غذاي مورد علاقه: بيف استروگانف ماشاالله گوشیشون هم n98 هست... قیمت بازار رو ندارم خودتون برید بپرسید ![]() شماره شناسنامه:.... ای بابا خیلی پرو شدین ها ![]() همه اطلاعات خانوادگی شو گذاشتم بیرون! فقط ادرس ندادم ![]() بریم سراغ نفر بدی که خیلی دندون براش تیز کردم ![]() رسیدیم به همون داود جونمی که میگفتم توضیحات: سیبیل مبارک رو با روغن زیتون (غفارزاده و پسران اصل) مزین میکنن! دوران جوانی در باشگاه بکس کار کردن و الان هم از نعمت وسایل رایگان بدنسازی استفاده میکنند! گردن مبارک بسیار کلفت میباشد و در سمت مدیر عامل و رییس هیت مدیره تشریف دارن شوخی کردن باهاش جیگر میخواد چون = است با کسر حقوق! کارش بسته! از بچگی بزرگ شدن و تحصیلات ابتدایی رو از دبستان شروع کردن با امپول زنی ادامه دادن ![]() الان هم که همه میدونید صاحب ناجیه ![]() اقا اون قضیه تاسیس ناجی بود... ابتکارش مال کدخدا ماجی بوده اما این داود خان به دلیل گردن کلفت صاحبش شدن دیگه و ادامه ی ماجرا در پست بالا و بندهای اساسنامه ![]() ماشاالله قندونشونم همیشه پره و همیشه در حال کار کردن هستن سنگین ترین چیزی هم که بلند میکنن یه خودکار بیگ هست ![]() نفرات بعدی از جمله اتنا خوشکله , فلفل تپله , موجگان چاقاله و... به دلیل بی حجاب بودن عکس ها و همینطور به دلیل استفاده نامربوط در اینترنت و... از گذاشتن عکس وووووو معذوریم ![]() با اجازه همه
![]() خلاصه هرکی خوشش اومد هرکی هم بدش اومد بازم چون اون وقت میشه بی جنبه! حالا تصمیم با خودتونهتذکر: نظر ارش 2تا حساب میشه |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
کاربر فعال
![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 701
سپاس شده 1,040 در 824 پست
خداییش آفرین داری .بیخود نیست بهت میگم بوس شیطونه!!!
![]() اولا که یه آی دی انتخاب کردی که همه رو توی خماری گذاشتی چون هیچکی نمیتونه بفهمه که جنابعالی پسمل تشریف دارین یا دخمل!!!! ![]() بعد اینکه خیلی شوخ و شیطونی...رو دست هم نداری....بازم ![]() آخرشم اینکه آخر شیطونایی!!! من که فکر میکنم آی کیوی بدرد بخوری داشته باشی ولی یه توصیه خواهرانه بهت بگم؟؟؟؟ اسباب اثاثیه مورد نیازتو بردار و برویه گوشه ای و تا چن وقتم این ورا آفتابی نشو....!!! ![]() چون تا اونجایی که خبر دارم حکم تیرت اومده... دم پره بعضیا بیای تیکه بزرگت ....چی؟؟؟؟ گوش ته...حالا خود دانی فکر کنم آخر و عاقبت لو دادن اطلاعات فوق سری و محرمانه همین باشه دیگه...نه؟؟؟؟؟ (به سبیل طرف دقت کن!!!) نظر خودت چیه؟؟؟!!!نصیحتمو گوش کن چون نمیخوام اینجوری ببینمت عزیز دلم
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
مدیر کل
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 1,570
سپاس شده 664 در 481 پست
فعلا چون وقت ندارم این اطلاعیه را به اطلاع عموم میرسانم تا بموقع یک تسویه حساب کامل با ایشون انجام بدیم
![]() بدینوسیله به اطلاع کلیه مامورین نظامی و انتظامی میرساند شخصی بنام بوس 3000 در اقدامی ناجوانمردانه اقدام به انتشار برخی از اطلاعات محرمانه نموده است.(اصلا عزیز جون تو از کجا میدونستی این عکسها مال کیا هست؟)لذا ضمن کسب تکلیف از مقام قضایی مقرر گردید هرجا ایشون را مشاهده فرمودین بدون رعایت قانون استفاده از سلاح گرم که تاکید می کنه اول 3 بار ایست بدین بعد 3 تا تیر هوایی شلیک کنین بعدش از کمر به پایین مورد هدف قرار بدین...توجه فرمودین؟؟ بدون رعایت این قانون میتونین هر جا این بابا رو دیدین مستقیم بزنین توی مغزش خودم ترسیدم !!!چه وحشتناک جنازه اش را هم ببرین بندازین جلوی هاپوها بخورن!!!!! ![]() ضمنا متعاقبا عکس نامبرده برای شناسایی توسط کسانی که به همین روش مورد سرقت اطلاعات واقع شدن(مثل سناتور) در همین مکان چاپ خواهد شد. بازم ضمنا اینکه آریو الان 6 سالش شده و آنیتا هم یکسال را همین یک ماه پیش رد کرد و جای شما هم در جشن تولدش خالی بود..و اینکه الان گوشی من Nokia X6 هست نه N98 ..حالا چی میگی؟؟؟
کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- مجموعه وب سايت هاي گروه پزشكي ناجي در خدمت شماست کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
مدير انجمن گوناگون
![]()
سپاس ها: 146
سپاس شده 455 در 331 پست
woooooooooooooooooooow
عجب پست با حالي بوسي جونم از كي رفتي تو كار هك من خبر نداشتم ايول خوشم اومد خصوصا قسمت سبيل ها ...... ![]() ![]() ناجي جونم حيف نيست اين مغز متفكر رو كه از رو بيكاري ميره آرشيو در مياره ميدي دم تير بايد بهش مدال داد اونم از نوعه چغندريش راستي بوسي منم يه عكس ازت دارم بدم بذاري تو پست بعدي يا خودم يه تاپيك مخصوص بزنم براش...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو افتخاری آمبولانس ناجی
![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 680
سپاس شده 170 در 110 پست
بوس بوسی جونم خیلی باحالی
کلی امروزم را ساختی![]() به قول آتنا جونم مراقب خودت باش که یک وقت اینجوری و بعد هم اینجوری و بعد هم نشیبوسه ولی به هر کی نمی گی به من بگو تو ظریفه ای یا ![]() آتنا جونم منو به شک انداخت ولی فلفل جون هر چی از بوسه بدستت رسید به من بگو من نمی گم تو گفتیولی کلاً هر چی که باشی من یکی که عاشقتم ![]() ببینیم توی طنزت بلاخره چطوری سر کله دیگران پیدا میشه؟؟؟؟ ![]() این یعنی به کارت ادامه بده اون با من نکنه شیطون یکی از چهره های بالا خودتی اعتراف کن ![]() ![]() خوب حالا تعریف کن بینم ادامه ماجرا رو......
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
کاربر فعال
![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 701
سپاس شده 1,040 در 824 پست
آهای آهای بچه ها..........بدو بدو بیاین که خبرهای تازه دارم
همین چند ساعت پیش بود که خبر رسید ظاهرا بوس 3000 دستگیر شده و قراره که برای اظهار ندامت بیارنش توی همین تاپیک و به جرم تشویش اذهان بروبچ ناجی و انتشار اخبار محرمانه محاکمه اش کنند....خبرهای تکمیلی را متعاقبا به اطلاعتون میرسونم. هر کی هم اومد اینجا دوباره پست زد و گفت دروغه ...کی گفته منو دستگیر کردن...بدونین از عوامل نفوذی هست و هیچ ارتباطی به بوس نداره ضمنا واحد روابط عمومی ناجی دیشب اقدام به انتشار اسامی مدیران و پرسنل خودش(البته پرسنل آقا) نموده و شما میتونید در این آدرس آنرا مشاهده فرمایید. لینک 1 مدیران ناجی: کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- لینک 2 برخی از پرسنل عملیاتی ناجی(تقریبا 30% از پرسنل اینجا معرفی شدن) کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- تازه...تعدادی از آمبولانس ها را هم معرفی کردن...اینم لینکش: کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- دیگه برید حالشو ببرید. منم همین جا منتظر میمونم تا بوس 3000 را بیارن و بتونم از نزدیک با این چهره مطرح ملاقات کنم... راستی....بالاخره بوس پسره یا دختر...؟؟؟؟؟؟هر کی تونست به این سوال پاسخ بده جایزه داره....البته به جز فلفل نمک!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای تاپيك | |
| نحوه نمایش | |
|
|
تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي
و مركز آمبولانس ناجي ميباشد.
استفاده از مطالب با ذكر منبع مجاز است.مطالب اين فروم فقط جهت
ارتقاء اطلاعات پزشكي كاربران درج گرديده