قابل توجه کاربران محترم: آنچه در این سایت موجود است فقط جنبه آموزشی دارد و جای درمان را نمی گیرد!

بازگشت   تالار گفتمان مرکز آمبولانس نــاجــی - Naaji Ambulance Forum > اعصب و روان - مشاوره > آسیب شناسی روانی

آسیب شناسی روانی این بخش به معرفی برخی اختلالات روانی و روشهای مقابله با آن می پردازد

آدرس سايت هاي گروه پزشكي ناجي www.naajico.ir و www.parastari.ir و www.naaji.ir ميباشد
آخرين ارسالهاي انجمن
پاسخ

LinkBack ابزارهای تاپيك نحوه نمایش
قدیمی 26-02-2010, 06:58   #1 (permalink)
کاربر فعال

Atena آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 701
سپاس شده 1,032 در 820 پست
شهرت:: 0
Atena جدید
پیش فرض 10 راه براي زهايي از ناراحتي و بي حوصلگي

بي حوصلگي مي تواند همه روزتان را خراب کند. براي غلبه بر ناراحتي و بي حوصلگي از چه تکنيک هايي استفاده مي کنيد؟ ما به شما توصيه مي کنيم که ليستي از کارهايي که در مواقع بيحوصلگي به بهبود روحيه تان کمک ميکند، جمع آوري نماييد. در زير يک نمونه از اين ليست راب رايتان آورده ايم.

1. چيزي يا کسي که خوشحالتان مي کند را به خاطر آوريد و درمورد آن خيالپردازي کنيد. مي تواند کسي باشد که دوستش داريد يا يک سفر يا محل خاص که بوده ايد يا مي خواهيد برويد. من خودم نشستن در ساحل اقيانوس و گوش دادن به موسيقي را خيلي دوست دارم. چند سال پيش به همراه دخترم در چنين محلي بوديم که چندين روز در آنجا به اتفاق هم غروب خورشيد را تماشا کرديم. کافه هاي کنار ساحل موسيقي هاي خيلي خوبي هم اجرا مي کردند. اين محلي است که من بارها در خيالم يادش را زنده کرده ام.

2. چيزي يا کسي را پيدا کنيد که از او ممنون و سپاسگذاريد و بعد از قدرشناسي را به خودتان يا به او ابراز کنيد. چه چيز باعث مي شود که يک روز عادي به يک روز خاص تبديل شود؟ تماشاي غروب خورشيد، اسکي کردن در کوهها يا تشخيص سلامت جسميتان توسط پزشک؟ کمي به دور و برتان نگاه کنيد.

3. به چيزهايي که ناديده مي گرفتيد، دقت کنيد. آخرين باري که يک کتاب داستان خوب خوانيد کي بود؟ يا آخري باري که کنار شومينه نشستيد يا روغن ماشينتان را عوض کرديد؟ کاري را پيدا کنيد که بايد انجام دهيد و انجامش دهيد.

4. در زمان حال زندگي کنيد. با تمرکز روي فعاليت هايي که بدون فکر انجام مي دهيد، مثل خوردن، حمام کردن، راه رفتن و ... دنيا را تحسين کنيد. حس خوب دوش گرفتن، نرمي زمين زير پايتان را موقع راه رفتن يا آرامش غذاخوردن در سکوت را حس و لمس کنيد.

5. کمي ورزش کنيد. براي پياده روي، دوپرخه سواري يا دويدن برويد. يک مربي ورزش داشتم که براي تغيير حال و هواي خود از توپ هاي بزرگ ورزشي استفاده مي کرد. پريدن روي توپ باعث مي شد که همه چيز را فراموش کرده و ديگر به ناراحتي ها فکر نکند.

6. کمي استراحت کرده و يک فنجان چاي بنوشيد. 15 دقيقه در آرامش بنشينيد. ذهنتان را از همه چيز خالي کنيد. اکثر اوقات سکوت براي عوض کردن روحيه تان کافي است.

7. به موسيقي شد گوش کنيد. موسيقي شاد همشه خنده روي لبهاي من مي آورد. به شما چه نوع موسيقي آرامش مي دهد؟

8. براي تجديد قوا يک محل خاص پيدا کنيد. نشستن کنار ساحل، رفتن به کوهستان يا جنگل. در تابستان بهترين مکان کنار درياست. من خودم تماشاي امواج دريا را خيلي دوست دارم. رسيدن به گل و گياه هاي باغچه هم خيلي روحيه من را عوض مي کند.

9. به بازي کردن يک بچه نگاه کنيد. ببينيد که چقدر درگير زمان حال هستند و فقط به همان لحظه فکر مي کنند. به آنها ملحق شويد. من اخيراً خانواده اي را به خانه ام دعوت کردم که دو بچه کوچک داشتند. تماشاي اين بچه ها موقع بازي کردن واقعاً حس نشاط به من مي داد. طوري که با خنده هايشان من هم از ته دل مي خنديدم.

10. آهنگ مورد علاقه تان را بخوانيد. من خودم هيچوقت موقع خواندن احساس ناراحتي و بيحوصلگي نمي کنم.

کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
Atena آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپيك
نحوه نمایش

شرايط ارسال
شما نمیتوانید تاپيك جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

اکنون ساعت 11:48 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

A VBIran Design

تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي و مركز آمبولانس ناجي ميباشد.
استفاده از مطالب با ذكر منبع مجاز است.مطالب اين فروم فقط جهت ارتقاء اطلاعات پزشكي كاربران درج گرديده و به هيچ وجه جايگزين درمانهاي مستقيم و ارتباط با پزشكان نمي باشد
تهران ، بزرگراه رسالت ، ضلع جنوب شرقی پل سیدخندان ، نرسیده به خیابان دبستان ، پلاک 1354 ، ساختمان ناجی 02188464000
تاریخ تاسیس انجمن : 20/8/1387