|
||||||
| گفتگوی کاربران با مدیریت سایت هر پیامی برای مدیر سایت دارید اینجا مطرح کنید |
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای تاپيك | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر تازه وارد
![]()
سپاس ها: 346
سپاس شده 14 در 10 پست
شهرت:: 0 ![]() |
لطفا راهنمایی کنید!!!
با سلام حضور دست اندرکاران این تالار
سوالم این است که چگونه میتوانم در واحدهای اورژانس مشغول بکار شوم؟ لازم به توضیح است که من فارغ التحصیل مقطع لیسانس در رشته دارو شناسی هستم ولی بدلیل علاقه بسیار زیادی که به فعالیتهای آمبولانس و اورژانس دارم بسیار مایل هستم که در این زمینه مشغول بکار شوم. خواهش میکنم مرا راهنمایی فرمایید.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
مدیر کل
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 1,570
سپاس شده 664 در 481 پست
شهرت:: 0 ![]() |
نقل قول:
سلام دوست عزیز فعالیت در بخش آمبولانس و فوریتهای پزشکی در کشور ما و تمام کشورهای جهان مستلزم برخورداری از آموزشهای آکادمیک و تئوریک میباشد و علاقه مندی به فعالیت در این بخش برای انجام این کار کفایت نمی کند. در کشور ما اخیرا رشته فوریتهای پزشکی در دانشگاههای کشور ایجاد شده و علاقه مندان میتوانند با شرکت در کنکور دانشگاهها و احراز رتبه لازم و انتخاب رشته فوریتهای پزشکی برای این مهم آموزش ببینند و پس از فراغت از تحصیل در یکی از بخشهای اورژانس و آمبولانس مشغول بکار شوند. در حال حاضر تکنسینهای شاغل در این بخش از یکی از رشته های زیر در مقاطع مختلف از کاردانی تا دکترا فارغ التصیل شده اند: 1.بیهوشی 2.اتاق عمل 3.پرستاری 4.دکترای پزشکی ضمنا فعلا بدلیل کمبود نیرو برخی علاقه مندان میتوانند با کسب آموزشهای لازم در یکی از مراکز معتبر آموزشی و دریافت مدارک کمکهای اولیه و در صورت برخورداری از مهارتهای رانندگی بعنوان راننده آمبولانس در بعضی از مراکز آمبولانس خصوصی مشغول بکار شوند. امیدوارم توضیحات فوق جوابگوی پرسش شما بوده باشد.
کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- مجموعه وب سايت هاي گروه پزشكي ناجي در خدمت شماست کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
ویرایش توسط Naji : 07-12-2008 در ساعت 11:18 |
|
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای تاپيك | |
| نحوه نمایش | |
|
|
تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي