|
||||||
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای تاپيك | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیریت کل سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 1,399
سپاس شده 617 در 439 پست
شهرت:: 0 ![]() |
استخدام امدادگر جهاد دانشگاهي
![]() ![]() ![]() ![]() به اطلاع آندسته از هنرجوياني که در مرکز آموزش جهاد دانشگاهي و مرکز آموزش انجمن پرستاري موفق به طي نمودن دوره هاي مربوطه با رتبه ممتاز شده اند ميرساند مرکز آمبولانس ناجي براي تکميل کادر پرسنل آمبولانسهاي خود در نظر دارد تعدادي از واجدين شرايط فوق را استخدام نمايد داوطلبين ميتوانند همه روزه در ساعات اداري با شماره تلفن 88464000 اموراداري تماس حاصل نمايند بازهم تاکيد ميگردد: فقط کساني که با رتبه ممتاز موفق به قبولي شده اند ميتوانند درخواست خود را مطرح نمايند
کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- مجموعه وب سايت هاي گروه پزشكي ناجي در خدمت شماست کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
کاربر تازه وارد
![]() سپاس ها: 0
سپاس شده 2 در 1 پست
سلام خسته نباشید من مدرک امدادگر اورژانس رو از جهاد دانشگاهی گرفتم با رتبه ی 99 میخواستم ببینم میتونم تو این مرکز کار کنم .خانم هستم 22 سالمه خونمون هم سمت غرب تهران مدرک icdl کامپیوتر دارم و زبان هم کمی بلدم و به کار در اورژانس هم علاقه دارم .با تشکر
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
مدیریت کل سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 1,399
سپاس شده 617 در 439 پست
پاسخ : استخدام امدادگر جهاد دانشگاهي
سلام و درود به شما دوست عزيز
ضمن عرض خيرمقدم و خوش آمد بايد به اطلاعتان برسانم مركز آمبولانس ناجي بعنوان يكي از كارآمدترين مراكز آمبولانس در ايران و پيشرو در ارائه طرح ها و راهكارهاي نوين محسوب ميگردد و در همين راستا در نظر داريم با راه اندازي واحدهايي كه از پرسنل آقا و خانم بصورت تواما يا مستقل بهره مند گرديم نسبت به ارائه خدمات بهتر به بيماران اقدام نماييم. اين طرح مدتها است كه در حال بررسي ميباشد ولي متاسفانه بدلايل مختلف هنوز امكان ايجاد و پايه ربزي زيرساخت هاي ملزوم فراهم نيامده و اصولا برخي از اقدامات نوين نيازمند ايجاد شرايط لازم براي پذيرش آن ؛ هم درجامعه و هم در ارتباط با سازمانهاي ذيربط ميباشد كه قطعا زمان مي طلبد ولي مطمئنا پس از طي مدت زمان لازم خواهيم توانست از مزاياي اينگونه طرحها بهره مند گرديم. حضور پرسنل خانم در ماموريتهاي آمبولانس از آندسته اقدامات ميباشد كه زمان و شرايط خاص خود را ميطلبد و با اينكه حضور خانمها در آمبولانس از سالها قبل در بخش دولتي(اورژانس115 )اجرايي شده ولي هنوز در بخش خصوصي تثبيت نشده. ولي اين قول رابه شما ميدهيم كه در آينده اي نزديك با برطرف نمودن موانع خواهيم توانست به اين مهم نيز نايل گرديم. لذا ضمن سپاس از شما بخاطر توجه و حضورتان در اين سايت خواهشمنديم اطلاعات پرسنلي و شماره تماس خود را به پست الكترونيك ناجي ارسال نماييد تا در صورت نياز با شما تماس بگيريم.البته اگر مايل به همكاري با مركز پرستاري از بيماران ناجي باشيد ميتوانيد همه روزه با شماره تلفن88469036 تماس حاصل فرماييد تا همكاران خانم در آن مركز بتوانند شما را از نحوه همكاري مطلع نمايند. پيروز وسربلند باشيد info@naaji.ir
کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- مجموعه وب سايت هاي گروه پزشكي ناجي در خدمت شماست کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید -- کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
|
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید Naji سپاس کرده است . | Atena (03-03-2011) |
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر تازه وارد
![]() سپاس ها: 0
سپاس شده 1 در 1 پست
با عرض سلام و خسته نباشید....
من حسام ام 19ساله از شرق تهران دوره اودادگری اورژانس و فوریت های پزشکی را با نمره کل 99 از جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران اخذ کردم و هم اکنون دانشجوی ترم2 کارشناسی اتاق عمل(نام تخصصی=تکنولوژیستی جراحی) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم زبان انگلیسی ام در حد متوسط به بالاست تقاضای همکاری داشتم تنها مشکلمم ساعتهای کلاسامه با تشکر.... |
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید Hesam سپاس کرده است . | Atena (03-03-2011) |
|
|
#5 (permalink) |
|
سـرپـرســت سـایـت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
سپاس ها: 138
سپاس شده 100 در 58 پست
ضمن سپاس از شما بخاطر توجه و حضورتان در اين سايت خواهشمنديم اطلاعات پرسنلي و شماره تماس خود را به پست الكترونيك ناجي ارسال نماييد تا در صورت نياز با شما تماس بگيريم
info@naaji.ir با تشکر
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید Arash سپاس کرده است . | Atena (03-03-2011) |
![]() |
| کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای تاپيك | |
| نحوه نمایش | |
|
|
تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي
و مركز آمبولانس ناجي ميباشد.