قابل توجه کاربران محترم: آنچه در این سایت موجود است فقط جنبه آموزشی دارد و جای درمان را نمی گیرد!

بازگشت   تالار گفتمان مرکز آمبولانس نــاجــی - Naaji Ambulance Forum > تابلوی اعلانات انجمن > انتقادات و پیشنهادات

انتقادات و پیشنهادات شما می توانید نظرات خود در مورد کلیه بخشها را اینجا مطرح نمایید

آدرس سايت هاي گروه پزشكي ناجي www.naajico.ir و www.parastari.ir و www.naaji.ir ميباشد
آخرين ارسالهاي انجمن
پاسخ

LinkBack ابزارهای تاپيك نحوه نمایش
قدیمی 11-10-2009, 12:03   #1 (permalink)
مدیــریـت کـل سـایـت

mansour آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 19
سپاس شده 41 در 30 پست
شهرت:: 0
mansour جدید
mansour به Yahoo ارسال پیام
new1 تاپیک برای بخش فنی انجمن و سایت

سلام دوستان
امروز داشتم تو سایت میگشتم دیدم چندتا از دوستان تو بعضی از جا ها یه سری نظر هایی دادن
بنده به عنوان یه عضو کوچیک از ناجی پشتیبان فنی این انجمن و سایت هستم
گفتم که این تاپیک رو بزنم تا اگه دوستان تو سایت یا انجمن به مشکلی برخورد کردن از نظر برنامه نویسی یا طراحی و یا هرچیزه دیگه بیان و اون رو تو این تاپیک اعلام کنن تا بنده سریعا رسیدگی کنم چون ممکنه یک جایی از سایت یه ایراد کوچیک داشته باشه و شما ببینید ولی بنده نبینم اون وقت سایت به مشکل بر میخوره پس لطفا اگر جایی مشکلی دیدید اینجا بنویسید تا رسیدگی بشه
و دوستانی هم که زیاد بلد نیستن کار با انجمن رو میتونن اینجا سوالشون رو بنویسن تا هم بنده و هم مدیرانه دیگه سریع راهنماییشون کنیم
در باره اضافه کردن بخش و پلاگین های جدید هم باید عرض کنم که اگر پلاگین جدیدی رو انجمن نصب بشه تو این قسمت اعلام میشه و اگر دوستان نظر خاصی هم دارن برای ایجاد بخش های جدید میتونن اینجا بگن تا با صلاح دید اعضا اون بخش رو درست کنیم

با تشکر
2 کاربر از پست مفید mansour سپاس کرده اند .
Atena (12-10-2009), Naji (11-10-2009)

تالار گفتمان آریایی ها
قدیمی 11-10-2009, 01:07   #2 (permalink)
مدیر کل

Naji آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 1,570
سپاس شده 664 در 481 پست
Naji جدید
Naji به Yahoo ارسال پیام
icon_pf2 (56) دستت درد نکنه منصورجان

مهندس منصور عزيز
به حق که مديريت فني و اطلاق عنوان پشتيبان سايت برازنده شما ميباشد.

از اينکه اين ابتکار رو انجام دادي تا مشکلات کاربران سايت سريعتر رفع بشه ازت ممنونم

اميدوارم با نظر کاربران گرامي و همکاري دوستان خوبي چون شما بتونيم روز به روز اين تالار را پربارتر و زيباتر کنيم
من هم به سهم خود آماده هرگون همکاري با شما و کاربران محترم هستم و کاربران ميتونن از طريق پيام خصوصي مشکلاتشونو علاوه بر منصور عزيز با من هم مطرح کنند.
البته از کاربراني که سهم زيادي در اين تالار ندارند نيز خواهش ميکنيم يه کم بيشتر اينجا بيان
کاربران فعال و قديمي هم که روي چشم ما جا دارند.
اگر جمع ما تکميل بشه خيلي کارها ميتونيم بکنيم ها

کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --

کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --

Naji هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از پست مفید Naji سپاس کرده اند .
Atena (12-10-2009), mansour (11-10-2009)
قدیمی 11-10-2009, 01:28   #3 (permalink)
سـرپـرســت سـایـت

Arash آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 139
سپاس شده 100 در 58 پست
Arash جدید
Arrow

منم به نوبه خودم از منصور و ناجی عزیز بخاطر همه زحماتشون ممنونم

و از همه دوستان عزیز دیگه هم میخوام که مارو برای خدمت رسانی بهتر و کاملتر کمک کنن

موفق و پیروز باشید

زمان تو محدود است پس دنبال این نباش که با طبق نظر دیگران زندگی کردن تلفش کنی . شجاع باش و دنبال آنچه دلت می گوید برو
Arash آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از پست مفید Arash سپاس کرده اند .
Atena (12-10-2009), mansour (11-10-2009)
پاسخ

کاربران در حال دیدن تاپيك: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپيك
نحوه نمایش

شرايط ارسال
شما نمیتوانید تاپيك جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کدهای HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

اکنون ساعت 07:40 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

A VBIran Design

تمام حقوق اين فروم و كليه سايت هاي ناجي متعلق به گروه پزشكي و مركز آمبولانس ناجي ميباشد.
استفاده از مطالب با ذكر منبع مجاز است.مطالب اين فروم فقط جهت ارتقاء اطلاعات پزشكي كاربران درج گرديده و به هيچ وجه جايگزين درمانهاي مستقيم و ارتباط با پزشكان نمي باشد
تهران ، بزرگراه رسالت ، ضلع جنوب شرقی پل سیدخندان ، نرسیده به خیابان دبستان ، پلاک 1354 ، ساختمان ناجی 02188464000
تاریخ تاسیس انجمن : 20/8/1387