نمایش پست تنها
قدیمی 17-10-2010, 09:37   #4 (permalink)
Atena
کاربر فعال

Atena آواتار ها

حالت من :
سپاس ها: 701
سپاس شده 1,040 در 824 پست
شهرت:: 0
Atena جدید
parastar1 پاسخ : دستگاه تولید مثل در دختران ، کارکرد آن و مشکلاتی که می تواند برای آن پیش بیاید( مرجع

نقل قول:
پست اصلی توسط Aysal نمایش پست ها
سلام.من در مورد لب هاي كوچك فرجم سوالي داشتم.لبهاي داخلي من رنگشان تيره و كبود مي باشد.من از اين بابت خيلي احساس ناراحتي مي كنم. مي تر سم وقتي ازدواج كنم از لحاظ زيبايي مشكلي برام پيش بياد خواهش مي كنم بفرماييد من براي رفع اين كبودي چي كار مي تونم بكنم؟ ايا پماد يا لوسيوني براي رفع مشكلم وجود دارد؟با تشكر از سايت خوبتون.
Aysal عزیزم
ضمن عرض سپاس بخاطر اینکه این انجمن را برای طرح سوال انتخاب کردی باید بگم:
رنگ اندام تناسلی در خانمها متفاوت میباشد و انسانها مانند رنگ پوستشان میتوانند از تیرگی یا روشنی در اندام دیگر برخوردار باشند
اگر مشکل خاصی برای شما پیش نیامده که موجب تغییر رنگ در اندام تناسلی شود و اگر از زمانی که به این موضوع توجه کرده اید با همین رنگ مواجه شده اید جای هیچگونه نگرانی نیست
ضمنا نفرموده اید چند ساله هستید و چند وقته که متوجه این رنگ در اندام تناسلی خود شده اید.
بهرحال من سعی میکنم در این خصوص با یک متخصص پوست و یا یک متخصص زنان صحبت کنم و نتیجه اش را همین جا بهت بگم
ولی بازهم میگم اگه مسئله جدیدی مثل عفونت, سوختگی یا هر چیز دیگه که منجر به تغییر رنگ اون قسمت از اندام شما بشه پیش نیومده و رنگی که شما را ناراحت کرده از اول همین بوده اصلا جای نگرانی نیست ولی من خبر ندارم ...شاید بشه با مواد زیبایی و آرایشی رنگ آن را تغییر داد...اینم برات میپرسم.
با سپاس مجدد

کاربرانی که ثبت نام کرده و وارد سایت شده اند میتوانند لینک ها را مشاهده کنند -- برای ثبت نام اینجا کلیک کنید --
Atena آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول