اطلاعیه

Collapse
هیچ اطلاعیه ای هنوز ایجاد نشده است .
X
  • فیلتر
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
new posts
  • msnmsn
    کاربر تازه وارد
    • Mar 2018
    • 3

    کاکائو در بارداری

    مصرف کاکائو در بارداری


    کاکائو خطرات و مزایای برای زنان باردار دارد اگر شما کاکائو را در قالب شکلات داغ بنوشید معمولاً این نوشیدنی حاوی مقدار کمی از

    کافئین است اکثر متخصصان مراقبت های سلامت نخوردن هر کافئینی را در دوران بارداری توصیه می کنند.

    تحقیقات اخیر توسط الیزابت Tricheو همکارانش در مرکز ییل برای پری ناتال، کودکان و اپیدمیولوژی محیط زیست نشان می دهد که

    شکلات ممکن است زنان باردار را از فشار خون بالا و یا از زایمان قبل از موعد مقرر محافظت کند.

    مشابه با نیکوتین و الکل، کافئین باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی شما می شود و

    یک دارو نظر گرفته می شود جریان خون شما کافئین را در عرض 15 دقیقه جذب می کند عوارض جانبی شامل افزایش فشار خون،

    ضربان قلب و عرق است معمولاً در کاکائوی داغ، نوشابه، شکلات و

    آجیل یافت می شود اگر کافئین در مقادیر زیاد مصرف شود خطر سقط جنین را بالا می برد.

    وقتی که بدن شما کافئین را به سرعت پردازش می کند بدن کودک شما همان مواد شیمیایی را برای شکستن دارو ندارد.

    با توجه به نظر مرکز سلامت زنان Epigee، کافئین در جفت نفوذ می کند و در جریان خون نوزاد عبور می کند و

    برای یک دوره طولانی باقی می ماند کافئین ضربان قلب کودک شما را بالا می برد و به طور بالقوه روی جنبش در رحم شما تاثیر می گذارد

    کافئین همچنین مانع از جذب کلسیم و آهن مصرفی می شود که ممکن است روی توسعه کودک شما تاثیر بگذارد.

    خواص کاکائو در بارداری


    تحقیقات اخیر نشان داده که یک دلیل خوب برای تمایل بیش از حد به مصرف شکلات در دوران بارداری وجود دارد.

    اخیراً محققان انجمن پزشکی مادر و جنین برخی از مزایای غیرمنتظره‌ی مصرف تنقلات شیرین در بارداری را گزارش داده‌اند.

    ایده‌های متناقضی در مورد اثر شکلات در دوران بارداری وجود دارد، اما حقیقت چیست؟ تصور می‌شد که فلاوانول که

    در کاکائو یافت می‌شود منجر به مزایای سلامتی مرتبط با خوردن شکلات در دوران بارداری باشد.

    اما با این حال یافته‌های این مطالعه‌ی خاص کمی تعجب‌آور بود.با توجه به آزمایش‌ها، شکلات می‌تواند عملکرد جفت را بهبود و

    خطر ابتلا به پره اکلامپسی را کاهش دهد. محققان روی 129 زن که بین 11 تا 14 هفته باردار بودند مطالعه کردند.

    نیمی از زنان از شکلات کم فلاوانول تغذیه می‌شدند، نیمه دیگر شکلات با فلاوانول زیاد خوردند. همگی 30 گرم شکلات در روز مصرف می‌کردند.

    با توجه به نتایج، «داپلر شریان رحمی» ـ شاخصی که سرعت خون را در رحم، جفت و گردش جنین اندازه‌گیری می‌کند ـ در

    هر دو گروه بسیار بهتر از حد انتظار جمعیت عمومی بود. با این حال، اختلاف معنادار در ابتلا به پره اکلامپسی،

    فشار خون بالای حاملگی، وزن جفت و وزن تولد در هر دو گروه، نشان می‌داد میزان فلاوانول مهم نبوده،

    در واقع عنصر کلیدی دیگری در خواص درمانی شکلات موجود است. محققان هنوز مطمئن نیستید که

    کدام ماده‌ی موجود در شکلات این مزایا را فراهم می‌کند.این مطالعه نشان می‌دهد که شکلات می‌تواند تأثیر

    مثبتی در توسعه جفت و رشد جنین داشته باشد که صرفاً و به طور مستقیم به دلیل وجود فلاوانول نیست.

    محققان نمی‌توانند مصرف یک مقدار خاص از شکلات را به زنان باردار توصیه کنند ولی مصرف آن را پیشنهاد می‌کنند.


    ویرایش توسط admin : https://www.naaji.ir/forum/member/1-admin در ساعت 04-11-18, 20:52
صبر کنید ..
X